miercuri, 11 februarie 2015

La teatru



   
Photo credit: site TNB
   Saptamana trecuta am luat o mica pauza de la scris. Si deloc intamplator. Dupa o atenta analiza a unui soi de feedback transmis pe marginea articolelor mele, am realizat ca acel feedback a fost mai degraba o incercare prin care trebuia sa trec doar pentru a mai invata ceva. Ca doar taman de-aia suntem oameni, sa realizam printre altele ca viata nu-i asemeni unui manual de scoala generala din care vei avea o anumita lectie de parcurs in fiecare ora de curs. Si ce am invatat? Ca imi plac ideile primite din partea celorlalti transmise pertinent, cu bun-simt, intr-o tonalitate emancipata si eleganta, cu respect fata de ceilalti ;)
 
Photo credit: site TNB
   Revin astfel la titlul articolului de astazi pentru a face mai degraba o recomandare de petrecere a timpului liber care, cred cu tarie, ca ne ajuta din foarte multe puncte de vedere. In ultimele doua week-end-uri am putut merge cu placere sa vizionez doua piese de teatru si anume “Dineu cu prosti” pe care doream sa il vad de ceva ani (si recunosc ca din variate motive si...scuze, nu ajunsesem sa il vad) si la “Cinci femei de tranzitie”, ambele piese jucate la Teatrul National Bucuresti. 
 
Photo credit: site TNB
   Si “Dineu cu prosti” si “Cinci femei de tranzitie” sunt doua comedii spumoase cu nume mari ale teatrului romanesc, piese pentru care trebuie sa multumesc cuiva foarte drag ca mi-a oferit ocazia, sansa si timpul de a le vedea. Scriam mai sus despre aceasta modalitate de petrecere a timpului liber si as adauga si cateva idei despre “beneficiile” acestei modalitati ;) “Beneficii”? Sa vedem: dezvoltarea copiilor, dar si a adultilor din punct de vedere cultural; descoperirea unor mari valori ale scenei teatrului romanesc; in cazul pieselor aduse de mine in discutie, rasul molipsitor care duce la o stare de buna-dispozitie; interactiunea interesanta cu oamenii; posibilitatea de a invata despre vestimentatia aferenta unor astfel de evenimente. Si cred ca lista mai poate continua. 

    Ca o scurta concluzie, va invit sa mergeti cu placere la teatru pentru ca va asigur ca merita! 
 
Photo credit: site TNB
 
Photo credit: site TNB

Activităţile care ne ajută şi ne dezvoltă

Starting point    După ce am revăzut zilele acestea o prezentare TED extrem de cunoscută şi cu un mare impact pentru mine, mi...