marți, 1 martie 2016

Redescoperind placerea lucrurilor


   

   Pentru ca tot este prima zi de primavara, de cand ma stiu mi-au placut bijuteriile si florile. Copil fiind purtam doar singura pereche de cercelusi specifica traditiei noastre ;) Mai apoi am inceput sa descopar inelele, bratarile, brosele, pandantivele si alte bijuuri frumoase care aveam senzatia ca pot completa frumos orice garderoba. 

   Evident ca in timp am invatat sa le si combin corespunzator, sa asortez o culoare la un sacou sau o bratara la o rochie sau, de ce nu?, chiar pornind de la o anumita nuanta de fard sa imi accesorizez cerceii in consecinta. Trecand prin toate aceastea, recunosc ca feelingul aprecierii era unul foarte frumos, precum si starea pe care o aveam, mandra fiind de aceste combinatii. 

   Si tot foarte placut ochiului si sufletului au fost dintotdeauna pentru mine si florile. Trandafiri, orhidee, zambile, crini, lalele, frezii, bujori, garoafe si crizanteme, precum si multe alte soiuri de flori, simteam ca imi fac ziua mai frumoasa. Si cum ai fi putut sa nu te lasi invaluit de mirosul puternic sau culorile atat de frumos asezate peste petalele acestor minuni naturale? 

   Incet incet am descoperit cum puteam face tot felul de combinatii, strict dupa simtul meu creativ, atat pe parte de bijuterii, dar si de flori. Cred ca cel mai apropiat sufletului meu mi-au ramas aranjamentele florale in cutii cu diferite motive, dar si bijuteriile florale handmade ale unei prietene pe care am ales la randu-mi sa le port cu multa mandrie de ani de zile. 

   Si uite-asa mi-am propus sa imi reiau aceste mici bucurii, dar care simt ca imi ofera o stare de nepretuit si pe care doresc sa o impartasesc cu voi: sa creez diferite aranjamente florale si sa port cu bucurie aceste minunatii handmade.
   Mai jos cateva din produsele create de prietena mea. Am omis sa precizez ca face chiar si papusi, papusi care mie una mi se par tare haioase si simpatice. Asa-i ca-i foarte talentata? 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activităţile care ne ajută şi ne dezvoltă

Starting point    După ce am revăzut zilele acestea o prezentare TED extrem de cunoscută şi cu un mare impact pentru mine, mi...