miercuri, 17 iulie 2013

A fi om e lucru mare...









   Aceasta postare vine cam la o saptamana dupa ultima. Si totul datorita unei unei boli care abia m-a lasat sa stau in picioare. Febra cu o fluctuatie de ma lua cu ameteli, frisoane cumplite si o stare psihica zdrente pornita de la faptul ca nu puteam face nimic. In toata aceasta perioada calculatorul meu a aratat pentru mine asemenea unei cutiute buna sa se puna prafu’ pe ea.
   O stare de imbolnaveala asemanatoare am avut si acum vreun an jumatate. La vremea aceea am ajuns si la spital, am vazut cum arata salvarea si din interior, analize, tratament si intr-un final am reusit sa ma pun pe picioare. De data aceasta, perioada grava a durat  cam patru zile, am fost la o consultatie, am luat tratamentu’ prescris. Diferentele cu adevarat semnificative apar de acum inainte.
   Acum un an si jumatate eram intr-un alt colectiv profesional fata de cel in care ma aflu acum. Iar diferenta tocmai in asta consta. Acum am avut aproape colegi care chiar au stiut sa imi arate ce inseamna sa fii om in adevaratul sens al cuvantului. Si cum as putea sa vad altfel oameni care se ingrijoreaza pentru mine, oameni care poate n-au 2 lei in portofel, dar pentru mine au gasit pentru a-mi lua o pastila din drum, oameni care au stiut sa puna o simpla intrebare de genul “cum te mai simti?”, oameni care mi-au fost alaturi efectiv, fizic, sustinandu-ma sa nu cad pur si simplu din picioare datorita febrei, oameni care s-au gandit sa-mi dea un simplu mesaj de verificare. Si din nou am invatat ca roata se intoarce intotdeauna!
   Asadar, RESPECT maxim pentru niste oameni care stiu sa faca viata mai frumoasa in jurul lor prin bunatate, frumusete, implicare, adevarata implicare, si care au stiut sa-mi arate ca nu este nevoie sa stai o viata intreaga langa un om pentru a-l cunoaste cu adevarat ;) 

    Multumesc!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activităţile care ne ajută şi ne dezvoltă

Starting point    După ce am revăzut zilele acestea o prezentare TED extrem de cunoscută şi cu un mare impact pentru mine, mi...