miercuri, 3 iulie 2013

La inceput de drum intr-ale bloggingului...









La inceput de drum intr-ale bloggingului

Intr-o lume aflata intr-o continua alergatura, ce-o vrea sa aduca in plus si acest blog? Pai fix o mica oaza de relaxare, liniste, destindere. Intr-un tumult al vietii care, culmea ironiei, nu prea ne lasa sa traim, acest blog se vrea a fi momentul de respiro, de incarcare a bateriilor, de pauza de cateva minute, suficienta cat sa ne binedispuna.
Pornind de la denumirea blogului, Caietul cu Povesti, ma voi prezenta la apel cu povesti din carti sau din viata, alaturi de poze de prin lume adunate, si toate la lume date, taman pentru a ne axa pe partea plina a paharului, ca de cea goala sunt convinsa ca suntem toti satui. Pfiu, si ce asociere de cuvinte ne permite limba romana...o parte goala ne ofera senzatia de satietate ;) Da’ ati prins ideea :)
In alta ordine de idei, aceasta este prima mea postare intr-ale bloggingului. Sa fie de bun augur si sa ne “citim” cu bine :)

4 comentarii:

  1. sa-ti fie de bine intru inceputuri... la multi cititori :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine v-am găsit! ~ Nu am ratat ocazia să vizualizez [prima postare] ~ Felicitări! ~ Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere

Activităţile care ne ajută şi ne dezvoltă

Starting point    După ce am revăzut zilele acestea o prezentare TED extrem de cunoscută şi cu un mare impact pentru mine, mi...